Bedrijvencompetitie

WERKEN AAN HET NET EN NETWERKEN

Nadat afgelopen seizoen succesvol de bedrijvencompetitie van TC Keerweide werd geïntroduceerd door de sponsorcommissie van TC Keerweide wordt het aanstaande zomerseizoen hierop voortborduurt met een tweede editie.

Wat is de bedrijvencompetitie ook alweer?

Gezien het feit dat borrelen / netwerken vaak gepaard gaat met standaard gesprekken en veelal met dezelfde mensen is het natuurlijk leuker sportief met elkaar op de tennisbaan te staan en zowel te netwerken als werken aan het net..

Aantal bedrijven:

Afgelopen seizoen werd begonnen met 9 bedrijven / teams. De samenstelling per team (dubbelspel) is 1 vast aanspreekpunt (captain) per bedrijfsteam en een zelfgekozen roulerende partner met zakelijke achtergrond. Hierdoor kun je jouw band met (bestaande) relaties verbeteren en kom je bij andere teams ook steeds weer nieuwe zakelijke tenniscontacten tegen. Het streven voor 2015 is het aantal van 9 teams iets uit te breiden.

Men krijgt een jaarplanning mee en weet direct wanneer men dient te tennissen. Bij afwezigheid van de teamcaptain zorgt men zelf voor een vervanger, zodat het team met twee spelers te allen tijde compleet is.

Frequentie:

Streven voor het jaar 2015 in de periode mei tot en met oktober het bedrijventoernooi periodiek (6x totaal) te laten plaatsvinden.

Baanbezetting / tijdstip / schema:

In samenspraak met de baancommissie is ook voor het jaar 2015 gekozen voor de woensdagmiddag en ziet het programma er als volgt uit:

  • 14:00 uur ontvangst met koffie en vlaai, verzorgd door TC Keerweide;
  • 14:30 uur aanvang wedstrijd 1, speelduur 50 minuten;
  • 15:30 uur aanvang wedstrijd 2, speelduur 50 minuten;
  • 16:30 uur aanvang wedstrijd 3, speelduur 50 minuten.
  • 17:30 uur aanvang optionele netwerkborrel, waarbij de bittergarnituur wederom verzorgd wordt door TC Keerweide.

Ieder team heeft 1 van bovenstaande 3 wedstrijden rust/ pauze en de competitieleider zorgt voor een roulerend speelschema zodat niet steeds hetzelfde team 2x achter elkaar speelt gedurende gehele competitie.

Deelnamekosten:

  • Voor bestaande sponsoren van TC Keerweide bedragen de kosten € 100 per seizoen.
  • Voor externe bedrijven bedragen de kosten € 150 per seizoen.

Inschrijvingen:

Er kan vanaf heden worden ingeschreven tot uiterlijk 31 maart 2015, door middel van een email te sturen naar Kevin Hendriks khendriks(at)palmendassen.nl of bel 06-40403130.