Tennislessen

De tennislessen (trainingen) worden bij T.C. Keerweide verzorgd door:

Armand Custers Tennisopleiding.


Bij onze club verzorgen namens de Tennisopleiding Pascal Wilkat en Remco Snippe de trainingen. Pascal Wilkat heeft de functie hoofdtrainer. 

De Armand Custers Tennisopleiding is al sinds 20 jaar actief bij onze Geleense collega vereniging GTR.

Pascal heeft reeds een aantal jaren ervaring met lesgeven en is daarnaast zelf nog actief op hoog niveau. Hij heeft speelsterkte 2 en behoort hiermee tot de top van Nederland!

Een belangrijke verandering (t.o.v. de situatie van voor 2013) is dat de inschrijvingen en de betalingen niet meer via T.C. Keerweide lopen, maar via de Tennisschool.

 


WINTERTRAINING 2017/2018 JUNIOREN EN SENIOREN - TC KEERWEIDE. 

Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

* Contactpersonen is Armand Custers  0475 – 402188

*  Opgaveformulieren  opsturen naar Armand Custers – Bergerweg 27 – 6063 BN  Vlodrop of per mail armandcusters@ziggo.nl

Pascal Wilkat

Mijn naam is Pascal Wilkat, geboren in Willich (Duitsland) en nu samenwonend met Rianne in Munstergeleen.

Tennis is mijn lust en mijn leven. Ik was drie jaar oud toen ik samen met mijn ouders naar de tennisbaan ging en voor het eerst een racket in mijn handen had. Dat racket heb ik nooit meer losgelaten. Van mijn 5e tot mijn 18e jaar trainde ik en speelde competitie voor diverse verenigingen. Op mijn 18e kwam ik terecht bij de club Blau Weiß Krefeld, waar ik mijn beste jaren heb gehad en onder andere in de Bundesliga gespeeld heb. In Krefeld heb ik Armand Custers leren kennen. Op uitnodiging van hem speel ik sedert 2006 competitie bij GTR.

De carrière als trainer begon rond mijn 18e. Op die leeftijd was voor mij al erg duidelijk wat ik voor de rest van mijn leven wilde doen. In Duitsland heb ik mijn licenties gehaald en vervolgens les gegeven bij 5 verenigingen in Krefeld en omgeving. Sinds april 2012 geef ik ook les bij GTR.

Ik zie het als een enorme uitdaging om bij TC Keerweide les te geven. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Sportieve groeten,

Pascal Wilkat
Burg. Luytenstraat 4
6151 GG Munstergeleen
Mobile:  06-18990009
E-mail: pascalwilkat@gmail.com