09-03-2018 20:30 Leeftijd: 284 days

Pierre Timmers neemt afscheid

Pierre Timmers neemt afscheid van Baancommissie TC Keerweide

Pierre en Irma Timmers en Geert-Jan van Zeelst

Algemeen

Tot onze grote spijt heeft Pierre moeten besluiten te stoppen als lid van de Baancommissie van TC Keerweide.

Het officiële afscheid heeft reeds in de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatsgevonden op 25 februari, maar een dankwoord op de site mag niet ontbreken.

Pierre heeft 7 jaar met een enorme werklust en met veel kennis van zaken de banen van Keerweide mee helpen opbouwen en onderhouden, weer of geen weer, hij was er.

Tot 2 jaar geleden werden de banen met een groter aantal vrijwilligers opgebouwd, Frans Kengen, Fred Odekerken en Pierre met de “kennis”, aangevuld met handlangers om het fysieke werk (13 ton gravel eraf én erop) tijdig klaar te hebben. De laatste 2 jaar werd zonder handlangers gewerkt en dat blijkt te zwaar. Pierre was wat je in wielrennen een “tempobeul” zou noemen en heeft daarmee veel van zijn lichaam gevraagd.

We hebben met het oog op de fysieke belasting dan ook besloten de groep wat robuuster uit te voeren, Vic Leunissen, Ben Erkens en ondergetekende (die voorgaande jaren het groen deden), zijn bereid gevonden mee te helpen bij de opbouw van de banen. We spreken nu ook niet meer van “groen” en “banen”, maar van “park”. Verder hebben zich een al een aantal vrijwilligers aangemeld tijdens de ALV.

 

Zoals ik ook al in de ALV heb gedaan, wil ik hier op de site Irma nog eens bedanken voor al die jaren dat ze Pierre aan Keerweide heeft afgestaan.

Het mag een cliché zijn, maar als het thuisfront het vrijwilligerswerk van de partner niet steunt of duldt, dan is het niet te doen.

Gelukkig beschikt Keerweide nog over een mooie groep vrijwilligers, maar ik zou zeggen - voor diegenen die denken dat alles vanzelf gaat –

“kijk niet alleen naar wat Keerweide voor jou kan doen, kijk ook wat jij voor Keerweide kunt doen”.

 

Pierre, nogmaals bedankt en zoals je weet ben je altijd welkom voor een bakje koffie of om een handje te helpen!

 

Namens de Baancommissie,

Geert-Jan van Zeelst