26-07-2018 21:28 Leeftijd: 144 days

Clubkampioenschappen senioren Keerweide 2018

Clubkampioenschappen senioren Keerweide 2018

Algemeen

De inschrijving is geopend! U moet inschrijven via www.toernooi.nl .De technische commissie hoopt dat u massaal inschrijft voor het belangrijkste clubtoernooi van 2018!

U moet weer apart inschrijven voor de enkels en voor de dubbels.

Het enkeltoernooi is van ma 3 t/m za 8 september. Bij grote deelname beginnen we al op za 1 september. U kunt maar voor één nummer inschrijven en we proberen u minstens 2 (3) keer te laten spelen. Op za-middag 8 september zijn de enkelfinales.

Hopelijk een aangename verrassing: de jeugdcommissie blaast de junior clubkampioenschappen nieuw leven in en deze vernieuwde versie vindt plaats voor wij starten. Mogelijk bestaat de eerste speelronde zelfs uit jeugd- en seniorenpartijen!

De commissie heeft besloten het experiment van 2017 n.l. om met de dubbels in principe al op do 6 september te starten te continueren, de dubbelfinales zijn op zo 16 september.

Hiermee hopen we ruimte te krijgen om een grote inschrijving bij de dubbels op te vangen en het aantal ´middernachtelijke” partijen (start 21.45u) tot een minimum te beperken en onverhoopte uitval door slechte weersomstandigheden te kunnen compenseren. Hoeveel dubbelpartijen er de eerste week daadwerkelijk gespeeld worden hangt af van een groot aantal factoren o.a. de voortgang van het enkeltoernooi . U mag bij de dubbels  in max 2 categorieën inschrijven, we proberen u minstens 2 partijen per nummer te laten spelen. Als u graag wilt dubbelen , maar u heeft geen partner, dan kunt u toch inschrijven en proberen wij een partner te vinden.

We verzoeken u nauwkeurig aan te geven , wanneer u verhinderd bent. Doet u mee met de 3-stedenmeeting (zo 9 september) of speelt u najaarscompetitie en denkt u de eerste competitiewedstrijd opgesteld te worden? Opgeven bij verhinderingen! Als u alleen meedoet met de dubbels en liever de 1ste week niet speelt ,idem.

Net als vorige jaren heeft de commissie het recht om categorieën samen te voegen of te splitsen en deelnemers ,die teveel verhinderingen opgeven ,te weigeren.

Voor beide toernooien kunt u inschrijven t/m 28 augustus, dus snel inschrijven!

Heeft u hierna nog vragen ,dan kunt u contact opnemen met Peter Soeterbroek (tel 046-4525010

Of email soeterbroek(at)home.nl ) of een van de andere leden van de technische commissie,

Hopend jullie genoeg informatie gegeven te hebben en jullie zo enthousiast te hebben gemaakt dat jullie allemaal inschrijven,

De technische commissie.

 

Link naar toernooi.nl voor programma en uitslagen van de enkel:
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=7F0EC327-605C-4E58-811D-FA13BAC64B29

Link naar toernooi.nl voor programma en uitslagen van de dubbel:
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=53ED85F6-66DF-4386-B34D-33BC1E038D10